LABORATORIUM

E-huis is een architectuur- en interieurbureau

E-Huis.nl dateert van 2009 in Nederland. In het begin was het een klein eenmansbedrijf dat werd gerund door Waldemar Ziółkowski. Vandaag de dag is het een familiebedrijf met een groot aanbod, waaronder een architectenbureau dat zich uitgebreid bezighoudt met de inrichting van eengezinswoningen en hun interieurs. Wij zijn gespecialiseerd in het construeren van alle soorten functionele meubelen: keukens, vrijetijdsmeubels en meubelen op maat.

Ons portfolio omvat ook geavanceerde modernisering van gebouwen voor openbaar gebruik, zoals tandarts-, fysiotherapie- en bevallingsklinieken.

De jaren 2016-2017 zijn een snelle ontwikkeling van het bedrijf. Opening van de eerste maatwerk meubelshowroom en designstudio in Kockengen. De volgende fase is de verandering van de zetel van het bedrijf en grote investeringen in ontwikkeling. Zo bouwen we een architectenbureau.

In 2019 hebben we naar aanleiding van een plotselinge en positieve reactie van de Nederlandse markt een deel van het machinepark verplaatst van E-Huis Polska naar onze producten. In Aalsmeer bij Amsterdam wordt een productievestiging van 1.200 m2 voor op maat gemaakte meubelen in gebruik genomen. In 2020 is de fabriek geherstructureerd en gemoderniseerd. Zij opereert onder de naam Hursttor BV en maakt deel uit van onze kapitaalgroep.

2020 is de opening van onze bedrijfsshowroom en designstudio in België onder de naam E-Huis Belgie BV

2021 is weer een ontwikkelingsstap en de opening van onze displays in de showroom in Spijkenisse.

Aalsmeerderweg 283-11 1432CN Aalsmeer

Klachten - Klantvriendelijkheid staat hoog in ons vaandel. Heb je een probleem? Bel ons gerust, of stuur een e-mail naar winkel@e-huis.nl

© 2023 E-huis.nl

Webshop powered by: netPOINT

©
2023 netPOINT