Familiebedrijf met passie voor het ambachtelijke E-Huis.nl behoort tot een groot en familiebedrijf. Vakmensen met verstand van zaken. En dat al meer dan 17 jaar. Eigen merk, eigen productie en levering van keukens, badkamers en woonmeubilair.

Waar zijn wij anders in? En wat zijn de voordelen voor u?

De keuken vormt vaak het hart van het huis waarin wij leven. Dat realiseren wij ons terdege. Uw keuken moet dan ook niet alleen kwalitatief top zijn, maar ook voldoen aan uw wensen qua vormgeving, stijl, kookgemak en budget. Hoe spelen we daarop in en wat zijn de voordelen als u met ons in zee gaat?

Keukens

1 pierwsze

Badkamermeubel

1 pierwsze

Kast op maat

1 pierwsze

 • 1. Topkwaliteit

  De eigen productie en de jarenlange ervaring leveren keukens op van topkwaliteit. Dat ziet u terug in materiaalkeuze, maatvoering, afwerking, onderdelen, service en garantie.
 • 2. Goede prijs

  “Voor een dubbeltje op de eerste rij?” En nog kwaliteit ook? Bij ons kan dat. Onze kwaliteitskeukens zijn gegarandeerd goede prijs dan vergelijkbare keukens in de Nederlandse markt. Simpelweg omdat we in het groot produceren en direct leveren uit de eigen fabriek.

  Try us for free. Vergelijk uw offerte met de onze en u zult versteld staan.
 • 3. Maatwerk tot op de millimeter

  Dit is een ander groot voordeel. Plinten van 100 of 200 mm hoog, een kast van 18.2, 32.3 of 66.0 cm breed, een werkblad van 69 cm diep? Geen enkel probleem. Wij maken het voor u!
 • 4. Onbeperkte keuze

  Een paar voorbeelden: binnenkant constructie van spaanplaat, MDF, multiplex of hout. Keukenfronten van echt hout of houtfineer, gepatineerd, mat, zijdeglans of hoogglans gelakt (5 keer!) op 3000 verschillende kleuren. Wit, grijs, zwart, rood, geel, blauw of een andere kleur? De keuze is aan u. Strakke, sierlijke of stoere handgrepen? Greeploos of push to open? In porselein, chroom, RVS, glas of hout? Werkbladen van kunststof, hout, RVS, glas, composiet, beton of natuursteen. Alles is mogelijk.
 • 5. Service en garantie

  Vakkundige montage en nazorg en minimaal 5 jaar garantie op uw keuken.

Aalsmeerderweg 283-11, 1432 CN Aalsmeer

+31 6524 73 028 pools/nederlands

+48 694 403 574 dla klientow z terenu Polski