Stijlvolle, strakke en moderne mediterrane keukens. U hoeft geen mediterrane keuken te importeren uit Spanje of Italië. Wij maken exact wat u wenst.

Een droomkeuken voor het gezin Samvel. een eigen idee, welke wij voor het gezin op maat hebben gemaakt. Prachtige granieten werkblad Black Galaxy, mooie witte hoogglans gelakte fronten uit onze eigen fabriek.

Bij ons heeft u een keuze uit ruim 3600 verschillende kleuren waarmee u uw keuken ook écht op maat en naar uw wens maakt. U kunt kiezen uit mat, half mat, hoogglans en metallic..

Een wit hoogglans gelakte keuken met een Black Galaxy granieten werkblad.
Tevens leveren wij alle keuken apparatuur welke u wenst. Deze keuken is voorzien van Bosch keuken apparatuur. Alle deuren zijn elektrisch, voorzien van het Blum Servo Drive Flex Systeem. Blum Servo-drive, elektrisch openen van greeploze laden. De Blum servo-drive maakt het mogelijk om greeploze laden te openen door op het front te drukken. U kunt de servo-drive gebruiken in combinatie met ladegeleiders voorzien van Blumotion demping. Bij het sluiten van de lade zal deze gedempt dichtvallen.

Een moderne stijl keuken. Hier is gebruik gemaakt van vele kleuren. Dit project hebben in België gerealiseerd.

 

Een prachtige 3 kleuren combinatie, wit, grijs en groen voorzien van een composiet werkblad, een mooie apotheekkast, een magic corner, dubbele lades, een witte wasbak, een achterwand van lacobel glas heeft een grote duurzaamheid en is voorzien van een strakke folie zodat het glas beschermd is tegen krassen en bij glasbreuk blijven de scherven aan de folie kleven. U kunt uit verschillende kleuren kiezen

Een hoogglans wit gelakte grote keuken in Italiaanse stijl, met een composiet werkblad. Hier is veel aandacht besteed aan licht. De kastjes zijn volledig op maat tussen twee muren gebouwd.

Aalsmeerderweg 283-11, 1432 CN Aalsmeer

+31 6524 73 028 pools/nederlands

+48 694 403 574 dla klientow z terenu Polski