Van project tot realisatie ...

Familiebedrijf met passie voor het ambachtelijke E-Huis.nl behoort tot een groot en familiebedrijf. Vakmensen met verstand van zaken. En dat al meer dan 17 jaar. Eigen merk, eigen productie en levering van keukens, badkamers en woonmeubilair.

Waar zijn wij anders in? En wat zijn de voordelen voor u?

De keuken vormt vaak het hart van het huis waarin wij leven. Dat realiseren wij ons terdege. Uw keuken moet dan ook niet alleen kwalitatief top zijn, maar ook voldoen aan uw wensen qua vormgeving, stijl, kookgemak en budget. Hoe spelen we daarop in en wat zijn de voordelen als u met ons in zee gaat?

mooi keuken eerste
Van Project tot realisatie ...

3D CAD-visualisaties met film

Alle projecten worden nauwgezet voorbereid en in een digitale presentatiemap voorgesteld aan de klant. Via de 3D CAD -modellen kijk je letterlijk je nieuwe interieur binnen, voor het uitgevoerd is! Bekijk hiernaast enkele van onze visualisaties

Van project tot realisatie ...

Totaalinrichting

Totaalinrichting en totaalbouw staan borg voor perfecte synergie, eenheid qua stijl, en kwaliteitsvolle afwerking. De bouwheer kan al zijn werken zonder extra zorgen aan ons toevertrouwen. Wij coördineren alles naar een stipte, vlekkeloze uitvoering toe. Van fundering tot dak!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een wit hoogglans gelakte keuken met een Black Galaxy granieten werkblad.
Tevens leveren wij alle keuken apparatuur welke u wenst. Deze keuken is voorzien van Bosch keuken apparatuur. Alle deuren zijn elektrisch, voorzien van het Blum Servo Drive Flex Systeem. Blum Servo-drive, elektrisch openen van greeploze laden. De Blum servo-drive maakt het mogelijk om greeploze laden te openen door op het front te drukken. U kunt de servo-drive gebruiken in combinatie met ladegeleiders voorzien van Blumotion demping. Bij het sluiten van de lade zal deze gedempt dichtvallen.

Aan de zijkant van de ‘Site by site koelast’ hebben wij RGB licht geïntegreerd, en is de ruimte optimaal benut door kastjes te bouwen.

We zien een mooie stalen spoelbak en een moderne afzuigkap voorzien van groot licht

Aalsmeerderweg 283-11, 1432 CN Aalsmeer

+31 6524 73 028 pools/nederlands

+48 694 403 574 dla klientow z terenu Polski