Van project tot realisatie ...

Familiebedrijf met passie voor het ambachtelijke E-Huis.nl behoort tot een groot en familiebedrijf. Vakmensen met verstand van zaken. En dat al meer dan 17 jaar. Eigen merk, eigen productie en levering van keukens, badkamers en woonmeubilair.

Waar zijn wij anders in? En wat zijn de voordelen voor u?

De keuken vormt vaak het hart van het huis waarin wij leven. Dat realiseren wij ons terdege. Uw keuken moet dan ook niet alleen kwalitatief top zijn, maar ook voldoen aan uw wensen qua vormgeving, stijl, kookgemak en budget. Hoe spelen we daarop in en wat zijn de voordelen als u met ons in zee gaat?

mooi keuken eerste
Van Project tot realisatie ...

3D CAD-visualisaties met film

Alle projecten worden nauwgezet voorbereid en in een digitale presentatiemap voorgesteld aan de klant. Via de 3D CAD -modellen kijk je letterlijk je nieuwe interieur binnen, voor het uitgevoerd is! Bekijk hiernaast enkele van onze visualisaties

Van project tot realisatie ...

Totaalinrichting

Totaalinrichting en totaalbouw staan borg voor perfecte synergie, eenheid qua stijl, en kwaliteitsvolle afwerking. De bouwheer kan al zijn werken zonder extra zorgen aan ons toevertrouwen. Wij coördineren alles naar een stipte, vlekkeloze uitvoering toe. Van fundering tot dak!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bij dit project is  mooi geheel  te  realiseren

Op een oppervlakte van 80 vierkante meter, waar in de oude situatie een garage was, is een badkamer met sauna, opbergkasten, kledingkasten en meubilair gerealiseerd .

We zijn gestart met een degelijk ontwerp, vervolgens  is de fundering aangepakt, waterleiding en elektra op de juiste plaats aangebracht, vloeren gerealiseerd, een schuifpui van 5 meter breed van aluminium. De gebruikte materialen zijn allen door ons geleverd en precies op maat gemaakt naar de wens van de klant.

Kortom een prachtig resultaat van idee tot realisatie.

Aalsmeerderweg 283-11, 1432 CN Aalsmeer

+31 6524 73 028 pools/nederlands

+48 694 403 574 dla klientow z terenu Polski